Project Description

Petreceri private
PROGRAMARE
Petreceri private
PROGRAMARE

Cu o atmosfera intima si eleganta, The Lounge este spatios si confortabil, potrivit pentru petreceri, bineinteles cu participarea domnisoarelor, dupa gusturile si preferintele invitatilor.

Salonul The Lounge ofera o atmosfera intima si eleganta, este spatios si confortabil, potrivit pentru petreceri, bineinteles cu participarea domnisoarelor, dupa gusturile si preferintele invitatilor. Daca e ziua ta, petrecerea burlacilor sau orice alt eveniment cu ocazia caruia vrei sa te distrezi, sa te relaxezi si sa te simti bine, aceasta ar putea fi solutia potrivita pentru ca, domnisoarele nu sunt doar senzuale si bune maseuze ci si o companie placuta si relaxanta.

0%
HAPPY HOUR

Intre orele 18:00- 21:00, beneficiați de serviciile noastre de masaj erotic cu discount de 20% din pretul afișat.

Maseuzele noastre va vor încânta cu aceleași servicii de calitate, masaj de relaxare, masaj erotic, body-to-body massage, la preț redus. Fie ca aveți o scurta pauza in program, sau după serviciu, sau doar aveți nevoie de putina relaxare, vă așteptăm in salonul de masaj erotic The Lounge Oradea, pentru a va desfăta in compania plăcută a maseuzelor.

REZERVATI ACUM