Masaj Erotic Oradea – The Lounge
Am incercat sa facem ambianta salonului nostru cat mai comfortabila si imbietoare. Fiecare camera de masaj are tema sa proprie si este decorata intr-un mod diferit pentru a face pe plac gusturilor diferite.

Oaspetii nostri vor aprecia maseuzele noastre ca fiind foarte atractive si in acelasi timp naturale, necomplicate. Ceea ce ne caracterizeaza si diferentiaza este varietatea si calitatea serviciilor noastre de masaj, ambianta placuta si atentia noastra asupra discretiei oferite oaspetilor nostri. Pentru multe persoane, masajul erotic suna putin indoielnic, ceva de care oamenii decenti se feresc.

Vedeti serviciile noastre

La salonul nostru de masaj erotic din Oradea avem ambitia de a oferi oaspetilor nostri, stare de bine, apropiere, mangaiere si relaxare intr-un fel foarte diferit de conceptia gresita despre masaj erotic. Da, intr-adevar, este vorba despre atingeri erotice, dar nu pentru a servi nevoi sexuale. Noi incercam sa creem experiente cu adevarat erotice.

La originile masajului nostru se afla masajul tantric, dar nu suntem salon de masaj tantric in maniera clasica. Noi renuntam la nuanta esoterica. Noi avem ambitia de a ne concentra asupra dorintelor, nevoilor si cerintelor oaspetilor nostri, lasandu-i sa plece total relaxati.

Oferim o gama larga de masaj erotic, masajul corp la corp fiind fundatia serviciilor noastre de masaj. Plecand de la acesta, ne rasfatam oaspetii cu urmatoarele variatii:

  • Masaj aromat, folosind uleiuri eterice speciale
  • Masaj spaniol
  • Masaj pentru cuplu, care te lasa sa traiesti experienta masajului tau erotic impreuna cu persoana iubita
  • Masaj dominant, pentru cei care isi regasesc placerea in submisie

Aceasta lista nu este exclusiva, fiecare persoana avand preferinte si dorinte diferite. Puteti sa va exprimati dorintele si noi vom incerca sa le indeplinim, astfel incât sa ramaneti cu o experienta de neuitat in urma masajului nostru erotic

Vedeti toate serviciile noastre

Este o experienta extraordinara a te bucura deasemenea de tratamentele de masaj descrise in cele de mai sus, facute nu doar de una, ci chiar de doua maseuze in acelasi timp. Toate tratamentele noastre de masaj ofera un Happy End, o relaxare erotica completa. Dar totodata tinem sa va aducem la cunostinta ca nu oferim servicii sexuale de nici un fel.

0%
HAPPY HOUR

Intre orele 18:00- 21:00, beneficiați de serviciile noastre de masaj erotic cu discount de 20% din pretul afișat.

Maseuzele noastre va vor încânta cu aceleași servicii de calitate, masaj de relaxare, masaj erotic, body-to-body massage, la preț redus. Fie ca aveți o scurta pauza in program, sau după serviciu, sau doar aveți nevoie de putina relaxare, vă așteptăm in salonul de masaj erotic The Lounge Oradea, pentru a va desfăta in compania plăcută a maseuzelor.

REZERVATI ACUM
Maseuzele noastre
Maseuzele noastre sunt domnisoare foarte atractive de diferite varste si aspect.

Ceea ce au toate in comun este o afinitate pentru sensibilitate erotica si capacitatea de a lasa oaspetii nostri sa simta acest erotism prin tratamentele lor de masaj. Pentru unele dintre domnisoarele noastre maseuze aceasta nu este o profesie de baza ci o activitate aditionala pe care o folosesc pentru a lasa pe ceilalti sa se bucure de atingerile, sensibilitatea, corpul frumos si talentul lor erotic.